Commerciële club emmen

HLB Nannen Accountants en Adviseurs

HLB Nannen Accountants en Adviseurs logo
Waanderweg 16b
7812 HZ
EMMEN
0591-612377
0591-643288

Persoonlijk, professioneel, pragmatisch
HLB Nannen Accountants en Adviseurs is een inspirerende organisatie van gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter. Voor ons geldt: 'Ken je klant, anticipeer op zijn wensen en geef service op een niveau dat de verwachtingen overtreft’. Daarmee richten we ons voornamelijk op bedrijven in het MKB.

Wij hebben gekozen voor een integrale aanpak van de advisering. Accountants en fiscalisten werken intensief samen, met behoud van één aanspreekpunt. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd bedreigingen onderkennen en oplossen.

HLB Nannen is een van de 5 samenwerkende organisaties binnen HLB Nederland. Ons werkgebied bestrijkt voornamelijk de drie noordelijke provincies en Overijssel, onze partners en medewerkers komen uit de regio. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en lokale marktkennis, waar nodig ondersteund door de expertise en slagvaardigheid binnen ons landelijke en internationale HLB-netwerk.

Wat mij zelf erg aanspreekt is de dynamiek in het bedrijfsleven. Voor mij is de uitdaging om onze klanten dagelijks door de diverse veranderingsprocessen te loodsen.

Contactpersoon

Johan Bodde

Accountant | partner
Trots op onze

CCE leden