Commerciële club emmen

Opmerkzaam - Concept / Creatie / Communicatie

Opmerkzaam - Concept / Creatie / Communicatie logo
Van Heutszsingel 11
7741ER
Coevorden
0652612041

Wij maken jouw merk zichtbaar.


Dat doet we met de combinatie van strategisch denken en praktisch doen. Daarbij zijn we eigenwijs. Ja-maar is bij ons altijd ja-en toch. Vanuit onze expertise tillen we samen jouw doelstellingen naar een hoger plan. Dat doen we met zorg, aandacht en oog voor detail.

Dat zijn een hoop mooie woorden. Wat dat concreet betekent? We zijn jouw strategische denkpartner die alles wat we samen bedenken omzet in alle mogelijke middelen. Bijvoorbeeld een corporate identity die vanuit een gezamenlijk ontwikkelde strategie en treffende campagne resulteert in bijvoorbeeld een brochure, website, van online media tot aan Point-of-Sale.

Onze expertise

Samengevat. Van beeldtaal tot corporate identiteit en van outdoor beeld tot digital display advertising.

Identiteit en huisstijl

We maken zichtbaar wie je bent en waar je voor staat. In kleur, beeld en vorm bepalen we jouw essentie. In visuele identiteit, merkidentiteit en huisstijl. Scherper krijgen waar je organisatie voor staat? Dan zoeken we dat samen uit.

Strategische Communicatie

Hoe bereik je je doelgroep, met welke boodschap, welk middel en wanneer? Het komt samen vanuit een doordachte strategie. Opmerkzaam schuift met onze kennis en know-how aan tafel en vormt een waardige sparringspartner.

Duurzaamheid

Duurzaam werken is voor ons niet alleen papierloos werken. “Duurzaam betekent voor ons ook iets terugdoen voor de maatschappij. Sociale cohesie in een buurt of tussen verschillende groepen vinden wij belangrijk. Soms neem ik een opdracht belangeloos aan óf voor een lager tarief dan normaal, als ik iets een ‘goed doel’ vind.

Kortom

Of het nu gaat om bedrijfsgroei, herpositionering, het schrijven en ontwikkelen van een missie of visie of gewoon een sterke identiteit, wij zorgen dat je merk kwalitatief wordt opgemerkt. Kan uw bedrijf wel wat Opmerkzaam gebruiken?

Bel dan naar 06 526 120 41 of stuur een mail naar: Sander van Eijk

Contactpersoon

Sander van Eijk logo

Sander van Eijk

Eigenaar
Trots op onze

CCE leden