Commerciële club emmen

Infracom ICT

Infracom ICT logo
Ermerweg 88d
7812 BG
Emmen
088 200 9030

Waarom Infracom

Met alles wat we doen zorgen we er samen voor dat de ander zijn passie kan uitvoeren door middel van ICT. De ander zijn de medewerkers van Infracom, die dagelijks met plezier werken. De ander zijn ook onze klanten.  Klanten de best passende oplossing bieden, zorgt ervoor dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over ICT en de vrijheid krijgen om succesvol te ondernemen.

Hoe wij klanten blij maken

We streven naar langdurige klantrelaties, want alleen door het persoonlijk verdiepen in een klant kunnen we de best passende ICT-oplossing realiseren. Dit doen we door ICT af te stemmen op de organisatie in plaats van andersom.

Wat doen wij?

Ruim 30 ICT-specialisten zorgen dagelijks voor een breed en volledig op elkaar afgestemde ICT-dienstverlening.  Cloudoplossingen, telefonieoplossingen, internetverbindingen, netwerk- en systeembeheer, (Maatwerk) software, websites en –applicaties. Voor alle ICT gerelateerde vraagstukken één partij met één vast aanspreekpunt. Wij zien echter dat veel klanten graag direct met onze specialisten willen schakelen om verzoeken zo helder mogelijk over te brengen en zo snel mogelijk op te kunnen lossen.

Wij zorgen ervoor dat alle systemen online blijven en onze klanten tevreden gebruik kunnen maken van hun (cloud)werkplek, netwerk, (voIP)telefoon en internetverbinding.

We werken  dagelijks aan (maatwerk) software, (online) applicaties, websites en –shops voor diverse opdrachtgevers. We koppelen diverse bestaande backoffice systemen aan (nieuwe) applicaties om ervoor te zorgen dat deze op de processen van organisaties wordt afgestemd (en niet andersom)! De combinatie van ISP (Internet Service Provider met een eigen datacenter in Amsterdam) en software ontwikkeling zorgt ervoor dat wij in staat zijn om snel betaalbare online maatwerk oplossingen kunnen ontwikkelen.

Voor wie wij werken

Organisaties, vooral veel MKB bedrijven,  door heel Nederland, voornamelijk rondom de vestigingen Emmen, Zwolle en rondom ons datacenter in Amsterdam.

Geschiedenis

Infracom is opgericht in 1995 als softwareontwikkelings- en systeembeheer bedrijf. Sinds 1996 ook internetprovider met eigen datacenter. Door veranderende techniek, veranderende behoeften en visie verder uitgegroeid tot all-round ICT dienstverlener, waar persoonlijke-, goede service en een dienstverlenende opstelling van de mensen de onderscheidende factoren zijn.

De mensen beschikken stuk voor stuk over brede kennis binnen ICT in het algemeen en zijn allen gespecialiseerd in een of meerdere domeinen. Zo hebben meerdere mensen kennis over specifieke onderwerpen en door persoonlijke drive, training en de praktijk van altijd veranderende klantwensen en oplossingen en de passie voor het vak weten lopen de mensen altijd vooraan qua kennis van wat ze doen.

Contactpersoon

Sonja van Breen logo

Sonja van Breen

Web- en software consultant
Trots op onze

CCE leden