Commerciële club emmen

Beau Business Events

Beau Business Events logo
Nieuw Amsterdamsestraat 40
7814 VA
EMMEN
06-29517899
-

Beau Business Beau Business is een evenementenbureau dat (bedrijfs-)evenementen organiseert door vakkennis, ervaring en passie te laten spreken. Bij (zakelijke) evenementen kunt u bijvoorbeeld denken aan openingen, beurzen, congressen of bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes. Deze vormen van evenementen vormen een belangrijke tool voor het bereiken en beheren van uw relatienetwerk. Beau Business neemt u de organisatie van dergelijke evenementen graag uit handen, zodat u zich op andere zaken kunt concentreren.

Beau Business is een evenementenbureau waar ik eind 2005 mee gestart ben. Nadat ik, na mijn studie Bedrijfskunde (marketing), eerst een jaar rond de wereld heb gereisd en daarna een aantal jaren in dienstverband heb gewerkt bij een makelaarskantoor. Daar hield ik mij bezig met de marketing en communicatie van verschillende projecten. Het organiseren van evenementen vind ik echt het allerleukste om te doen. Vandaar dat ik vrij snel de stap heb gezet om mij daar full time mee bezig te houden. Mede door mijn marketing achtergrond onderscheid ik mij. Bij Beau Business zit er een gedegen strategische visie achter ieder evenement.

Voor de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van allerlei soorten evenementen bent u bij mij aan het juiste adres.

In Emmen organiseer ik onder andere het straattheater C'est la Vie Festival en ben ik eigenaar en organisator van MM Culinair en BARREL Food Truck Fest. Voor de Commerciële Club Emmen mag ik ook alle activiteiten regelen en het secretariaat beheren. 

Ik nodig u van harte uit om eens contact op te nemen voor een (nader) kennismakingsgesprek!

Contactpersoon

Leonie Pluyter logo

Leonie Pluyter

eigenaar
Trots op onze

CCE leden