Commerciële club emmen

InBusiness ICT

InBusiness ICT logo
Nijbracht 154
7821 CE
EMMEN
0591-646122

InBusiness ICT, een gedegen speler als het gaat om telecommunicatie en de digitale werkomgeving voor ondernemers. Wij hebben zorgvuldig samengestelde pakketten met diensten en oplossingen om het voor de organisatie makkelijk te maken in deze veranderende digitale wereld.

Onze competenties zijn de afgelopen jaren flink uitgebreid met Cloud-gebaseerde werkplek diensten van o.a. Microsoft. Cloud diensten bieden u als bedrijf veel voordeel namelijk; lage investeringen, schaalbaarheid en een optimale performance en beveiliging. Bij InBusiness ICT zijn wij van mening dat onze klanten gebaat zijn bij een advies dat naadloos aansluit bij hun situatie. Daarnaast zijn al onze maandelijkse diensten voortdurend aanpasbaar.

Wij zijn partner voor mobiel en vast net diensten van KPN, Vodafone en T-Mobile. Door onze goede rechtstreekse relatie met de providers kunnen we u beter adviseren en sneller van dienst zijn.

Onze jaarlijkse certificeringen zorgen ervoor dat onze diensten altijd gewaarborgd zijn van hoge kwaliteit en dat de meest recente en innovatieve producten worden geleverd. Waar wij voor staan is kwaliteit, een snelle en goede service, en doen is wat we beloven.

In hoofdlijnen een opsomming van onze kernactiviteiten

  • On-Premise & Cloud telefonie
  • Mobiele telefonie 
  • Internetverbindingen
  • Microsoft 365 Business / werkplekken 
  • Routing en Switching 
  • Wi-Fi Netwerken

Wij weten allemaal dat organisaties de afgelopen jaren steeds sterker afhankelijker zijn geworden van ICT. Dat vraagt om een gedegen en betrouwbare ICT- partner, een partner die je ontzorgt. Een partner die altijd mee denkt en minimaal een stap verder denkt en je de weg wijst naar de beste oplossingen. Die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert.

Dat is InBusiness ICT!

Contactpersoon

Huub Zwart logo

Huub Zwart

Directeur
Trots op onze

CCE leden