Commerciële club emmen

Talaria Communicatie

Talaria Communicatie logo
Valtherzandweg 233
7815 AT
EMMEN
06-52682275

Talaria Communicatie is het veelzijdige communicatieadviesbureau van Judith Siebring.

Communicatieadvies
Talaria Communicatie is inzetbaar voor (interim) communicatieklussen. Judith ondersteunt bij de afbakening van doelen en doelgroepen, bij de inzet van de juiste communicatiemiddelen, bij de opzet en organisatie van communicatieprojecten en natuurlijk bij concrete werkzaamheden, zoals het schrijven van (web)teksten.

Webadvies
Talaria Communicatie ondersteunt bedrijven en andere organisaties ook bij de presentatie van informatie op het internet. Teksten, illustraties, (link)structuur en vormgeving: Judith adviseert over 'het totale plaatje' en geeft concrete verbetervoorstellen.

Tekstadvies en vertalingen
Daarnaast kan Talaria Communicatie ingeschakeld worden om communicatie- en tekstadvies te geven en vertalingen te verzorgen in andere talen. Judith heeft veel ervaring met vertalingen in het Engels, maar indien gewenst kan ze putten uit een groot netwerk van native speakers van andere talen om een correcte vertaling aan te leveren.

Talaria Communicatie brengt de boodschap over
Judith Siebring weet zich bij het uitvoeren van haar werk geïnspireerd door de oud-Griekse god Hermes, de razendsnelle boodschapper van de goden, die op zijn gevleugelde schoenen (Talaria) over de hele wereld reisde. Enthousiast, efficiënt, overzichtelijk, punctueel en snel, Nederlands nuchter, maar internationaal georiënteerd; dat is Talaria Communicatie.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over wat Talaria Communicatie voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een nadere kennismaking.

Contactpersoon

Judith Siebring logo

Judith Siebring

eigenaar
Trots op onze

CCE leden