Commerciële club emmen

Dorenbos Verhuizingen

Dorenbos Verhuizingen logo
Charles Darwinstraat 3
7825 AB
EMMEN
0591613405

Ga je verhuizen met je bedrijf of met je gezin? Met Dorenbos Verhuizingen kun je met vertrouwen naar je verhuizing uitkijken en er met plezier aan terugdenken!

Of je nou privé verhuist naar een eengezinswoning in de woonwijk, naar een appartement op de 6e etage in het centrum, of naar een idyllisch gelegen woonboerderij in een buitendorp, wij helpen je graag! En dat geldt ook voor je zakelijke verhuizing: Van een interne verhuizing  van slechts enkele meubels tot aan een complete bedrijfsverhuizing, we verzorgen het tot in de puntjes.

Verhuizen is leuk

Wij weten als geen ander dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis kan zijn en dat het niet altijd even leuk is om te gaan verhuizen, wat de reden ook mag zijn.

Gelukkig vinden de verhuizers van Dorenbos verhuizen wel leuk. Zelfs zo leuk, dat ze er hun beroep van gemaakt hebben!

Uw verhuizing is onze verhuizing!

Omdat wij meer dan 60 jaar ervaring hebben weten wij precies wat er bij een verhuizing komt kijken en kun je jouw (bedrijfs)verhuizing met een gerust hart aan ons uit handen geven. Zo kun je met vertrouwen naar je verhuizing uit kijken en er met plezier aan terug denken.

Wil je een passend advies of een op maat gemaakte verhuisofferte, bel me dan voor een gratis afspraak bij jou thuis of op kantoor.

Contactpersoon

Johan Wachtmeester logo

Johan Wachtmeester

Enthousiaste eigenaar
Trots op onze

CCE leden