Commerciële club emmen

Terwolde Emmen

Terwolde Emmen logo
Phileas Foggstraat 39
7825 AK
EMMEN
0591-669090
0591-669099

Terwolde zakelijk, uw persoonlijke partner in de buurt

Wilt u uw zakelijke wagenpark uitbreiden? Kijk dan wat Terwolde Renault voor u op zakelijk gebied kan betekenen. Wij zijn ons bewust van de risico’s en afwegingen waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Of het nu gaat om 1 of 40 bedrijfswagens, een mobiliteitsbudget, leasen of een andere vorm van financieren, wij denken mee en maken voor u een aanbod op maat!

Aangenaam, mijn naam is Martijn Veen van Terwolde Fleetsales. Als specialisten beschikken wij over de juiste kennis om u te adviseren over alle facetten die bij wagenparkbeheer en aanschaf komen kijken. U kunt dan denken aan speciale op- en ombouw, fiscale aspecten, de verschillende leasevormen, beheer en onderhoud van uw wagenpark, en meer. 

Een beroep op ons doen zal in veel gevallen leiden tot een mooie win-win situatie!

Terwolde Renault is dé Renault- en Dacia-dealer van Groningen en Drenthe heeft een groot aanbod in nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Voor bedrijfswagens hebben wij een speciaal PRO+ centers. Dat betekent dat deze vestigingen speciaal zijn ingericht voor het onderhoud van Renault Bedrijfswagens. Naast speciale, aangepaste werkplaatsfaciliteiten, hebben deze vestigingen ook uitgebreide kennis van bedrijfswagens in huis. Dus ook voor vragen over ombouw, financiering, accessoires en leasing kunnen zakelijke klanten terecht bij Terwolde in Groningen, Drenthe, Gelderland, Flevoland en Overijssel.

Contactpersoon

Martijn Veen logo

Martijn Veen

Accountmanager Fleetsales
Trots op onze

CCE leden