Commerciële club emmen

Olympia

Olympia logo
Bislett 5
7825 SB
EMMEN
0591-659211

Wij zijn Olympia

Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet.

 

Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen.

 

Werk dat ertoe doet

Dagelijks bieden wij werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen.  Wij zijn er voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Mensen die iets maken, die iets doen. De chauffeurs, monteurs, de operators en de orderpickers. De callcenter medewerker, de servicemedewerker en de commercieel medewerker.

 

We bemiddelen mensen niet een keertje, we maken werk van hun werk. We maken werk van het verbinden van mensen met werk waar zij gelukkig van worden, waar ze goed in zijn. We helpen te veranderen als de wereld verandert. We maken werk van ontwikkeling. Door mensen hun drijfveren en talenten te laten ontdekken. Door ze te verbinden met een werkgever waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Met banen, werkstages, kennis en opleidingen. Omdat we willen dat mensen ook de komende twintig jaar werk hebben, dat ertoe doet.

 

Wij werken samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Want als je weet waarom je iets doet, neemt de waarde enorm toe.

 

Altijd in de buurt

We bestaan al 50 jaar. En met ruim 130 vestigingen zijn we altijd in de buurt om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 collega’s, franchisenemers en partners zorgen we voor betrokken flexkrachten en blije opdrachtgevers.

 

Werk van betekenis

Omdat wij allemaal een unieke waarde hebben die wij tot uitdrukking kunnen brengen  via ons werk. Omdat wij kiezen voor werk van betekenis. Daarmee maken we samen het verschil, en weten we dat wat we doen, ertoe doet. Zo doen wij werk dat we aan de volgende generatie uit kunnen leggen.

Contactpersoon

Nynke Jansen logo

Nynke Jansen

Franchiseondernemer
Trots op onze

CCE leden