Commerciële club emmen

Punt / Punt-Uit

Punt / Punt-Uit logo
Nieuw-Amsterdamsestraat 40
7814 VA
Emmen
088 204 4320

Wij zijn Punt-Uit: een nieuw (bestaand) bedrijf in Emmen met een bewezen ervaring in de logistieke - en fulfilmentdienstverlening.

De afgelopen 20 jaar hebben wij met een enthousiast team mogen bouwen aan een modern logistiek centrum.

Dit deden wij onder de vlaggen van Studieboekencentrale, Studystore en The Learning Network. Deze bedrijven hebben het ons mogelijk gemaakt om nu als zelfstandig bedrijf te starten en te groeien. Op een vertrouwde locatie met vertrouwde gezichten, maar nu niet alleen meer voor de verzending van (studie)boeken. Vanaf 1 januari openen wij nl. onze deuren voor iedere webshop-ondernemer in (Noord) Nederland!

Samen groot

Door onze dienstverlening aan te bieden aan een veelvoud aan ondernemers ontstaan er volumes waardoor het voor ons mogelijk is om vanuit het collectief aantrekkelijke prijzen en faciliteiten te kunnen bieden.

Punt:
Een nieuw business-centre in Emmen. Met kantoren van 10 tot 400 meter (en zowel vast als flexibel te huren), 300 parkeerplaatsen, vergaderruimtes (van 4 tot 50 personen) een kantine van 400 meter met lunch-verkoop, dichtbij station Emmen Zuid bieden wij een een mooi concept aan ondernemers, onderwijsinstellingen etc. 

 

Contactpersoon

Simone Hiemstra logo

Simone Hiemstra

Trots op onze

CCE leden