Commerciële club emmen

Wouter de Vries jr

16
feb

Wouter de Vries jr

16 februari 2023
15:00 - 17:30 uur
De CCE ontvangt gastspreker Wouter de Vries jr op 16 februari in het ATLAS Theater.

Op donderdag 16 februari ontvangt de CCE weer een bekende gastspreker in het ATLAS Theater. Ditmaal is dat: Wouter de Vries. 

Wouter de Vries jr staat voor: enthousiasme + dienstenmarketing. Zijn lezingen zijn een vorm van infoTainment. Er wordt gelachen, het werkt inspirerend en het snijdt hout! Enthousiasme is de passie die hem drijft.

Programma 
15.00 - 15.30 uur Registratie en ontvangst met koffie/thee
15.30 - 16.30 uur Presentatie 
16.30 - 17.30 uur Netwerkborrel

Wouter de vries


Wouter de Vries jr. is één van de belangrijkste auteurs op het gebied van dienstenmarketing. Inmiddels heeft hij meer dan 25 boeken uitgebracht en zijn er meer dan 100.000 boeken over de toonbank en het internet gegaan.

Tijdens zijn presentatie spreekt Wouter de Vries enthousiast en vol passie over zijn vakgebied dienstenmarketing waarbij hij voorbeelden uit de praktijk weet te vertalen naar alle markten, sectoren en bedrijven. Wouter de Vries staat bekend om zijn pakkende onderwerpen zoals ‘begrijp de klant’, ‘waarom juicht de klant (niet meer)?’, ‘buitenspel of marktleider’ en de bekendste ‘waarom je een blauwe banaan wilt zijn’.

 

Eerder gaf hij lezingen voor onder andere Rabobank, Eneco, Heineken, ICI Paris, Ministerie van Financiën en het Flevoziekenhuis.

Wouter de Vries jr. wordt gezien als een van de belangrijkste auteurs op dit vakgebied. Daarnaast behoort hij ook al 25 jaar tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van (diensten)marketing en management. Hij is 25 jaar werkzaam geweest aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, tegenwoordig is hij verbonden aan Windesheim Flevoland.

Bekijk wie zich al heeft aangemeld

Liesbeth Omvlee

Liesbeth Omvlee

Menso Ondernemen
Leonie Pluyter

Leonie Pluyter

Beau Business Events
Judith Siebring

Judith Siebring

Talaria Communicatie
Miranda Venhuizen

Miranda Venhuizen

JVDmedia

Aangemelde gasten voor deze bijeenkomst

Trots op onze

CCE leden