Commerciële club emmen

Arcus IT

Arcus IT logo
Bislett 15
7825 SB
Emmen
088 888 0 700

Wij zijn Arcus IT

Wij zijn Arcus IT. Resultaatgericht, doeltreffend en betrokken. Met onze specialistische kennis van ICT, processen en branches integreren we standaardoplossingen zorgvuldig in uw specifieke situatie. Het doel? Kostenreductie, verhoogde productiviteit en continuïteit. Het resultaat? Concreet rendement uit de inzet van IT.

Wij zijn gevestigd in Zwolle, Rotterdam, Oud Gastel, Den Bosch, Amersfoort en Emmen en bedienen vanuit deze vestigingen klanten door heel Nederland met ons team van ruim 180 getrainde en gemotiveerde IT experts.

Speelveld

Wij realiseren rendement voor organisaties die op zoek zijn naar een stevige ICT partner om hun ICT-omgeving in te richten met de focus op procesoptimalisatie. Dit doen wij bij bedrijven met 50 tot 500 medewerkers. Onze specifieke kennis van accountancy-, industrie-, retail- en zorgorganisaties zorgt ervoor dat onszelf binnen dit speelveld branche-expert mogen noemen.

Partners

Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers, waaronder Microsoft, Citrix, VMWare, VEEAM en Cisco. Zij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit, waaraan wij graag voldoen. Arcus IT medewerkers besteden 10-20% van hun tijd aan training en opleiding en het up-to-date houden van hun certificeringen!

ISO27001

Beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data zijn van groot belang voor u en ons. Om deze aspecten te waarborgen binnen Arcus IT maken wij sinds 1 december 2016 gebruik van de internationale erkende norm voor informatiebeveiliging ISO/IEC 27001:2013.

Deze internationale standaard specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). Concreet betekent dit dat wij bewezen voldoen aan alle eisen om uw informatie veilig te beheren.

Contactpersoon

Johan Magnus logo

Johan Magnus

Accountmanager
Trots op onze

CCE leden