Werken aan netwerken

Het gezegde ‘verkoop eerst de vent, dan de tent’ geeft aan dat zakendoen mensenwerk is. Het persoonlijke contact is bepalend. Als de relatie eenmaal goed is, gaat het zaken doen vervolgens veel makkelijker. En dat is de essentie van netwerken. Zorgen dat het zakendoen soepel verloopt. Zelf nieuwe contacten maken, voorgesteld worden of de verbindende schakel zijn tussen bestaande relaties. 

De Commerciële Club Emmen organiseert evenementen die veel ruimte bieden om te werken aan uw netwerk, in een ongekunstelde sfeer. Hoewel netwerken een sleutelwoord is in de activiteiten wil de Commerciële Club Emmen meer bieden; de CCE wil haar leden graag inspireren, bijvoorbeeld door een ervaring die een CCE-lid met u deelt of door een nieuw contact. Inspiratie kan ook worden verkregen door een spreker, een workshop of een bedrijfsbezoek. Kijk op onze website www.commercieleclubemmen.nl voor het actuele programma. Kan de CCE u inspireren?

Onze kracht:

  • De grootste businessclub van Emmen met ruim 200 leden
  • Voor ondernemers, bestuurders en managers die zich op Emmen richten
  • Activiteiten samen met andere businessclubs om het netwerk te vergroten
  • Eenvoudig contact leggen via de ledenlijst op de website
  • Inspirerende evenementen zoals de Aspergeparty, het Running Dinner en de CCE Academy


Voorproeven

Voordat u een keuze maakt laten we u graag eerst zien wat we bieden. Kom vrijblijvend naar een van de bijeenkomsten en oordeel zelf. Neem daarvoor gerust eens contact op!

Lid worden

Direct lid worden kan uiteraard! U stuurt dan een e-mail met uw bedrijfsgegevens naar info@commercieleclubemmen.nl, dan ontvangt u per omgaande van ons het aanmeldformulier.
De contributie bedraagt € 315,00 per jaar.