Praktijk Chiropractie Emmen

Bij Chiropractie Emmen komen mensen met uiteenlopende gezondheidsproblemen. De chiropractor is expert op het terrein van rug- en nekklachten, het zenuwstelsel en de spieren en gewrichten. Ook andere klachten, zoals burn out, hoofdpijn, artrose en alle klachten aan het bewegingsapparaat kunnen effectief worden behandeld met chiropractie.

Chiropractie is ook goed toe te passen bij vrouwen met menstruatieklachten, lage rugpijn tijdens of na de zwangerschap, zwangerschapsischias en bekkeninstabiliteit.

Zelfs vermoeidheid, concentratieproblemen en stijfheid kunnen veroorzaakt worden door het niet optimaal functioneren van het zenuwstelsel. Chiropractie Emmen beschikt over veel verschillende  technieken om de werking van de wervelkolom te herstellen.

De praktijk bestaat al meer dan 30 jaar en heeft vestigingen in Emmen, Kampen en Coevorden. Er zijn 20 personen werkzaam; chiropractoren en praktijkassistentes. Mijn functie bestaat nu uit zowel administratieve als voorkomende baliewerkzaamheden. Op termijn word ik geheel verantwoordelijk voor de volledige (financiele) administratie.


Harry Geitz

Functie: Financieel administratief medewerker
Adres: Brinkenhalte 20
Postcode: 7812HX
Plaats: Emmen
Telefoon: 0591-351602