Subliem Hospitality

Subliem Hospitality

Subliem Hospitality is een hostess bureau, gespecialiseerd in hoogwaardige ondersteuning  bij beurzen, congressen en (VIP) evenementen.  Onze hostessen (m/v) worden streng geselecteerd,  vakkundig door ons zelf opgeleid en hebben ruime ervaring met diverse hospitality werkzaamheden.  Ze beschikken allen over een representatief uiterlijk,  een professionele-,  en servicegerichte instelling,  goede communicatieve vaardigheden en een HBO werk-, en denkniveau.

Lead generatie beurzen

Naast het gastvrije ontvangst op beurzen is een aantal van onze host en hostesses tevens inzetbaar als lead generator. Zij analyseren of een beursbezoeker oprecht geïnteresseerd is in uw product en bij interesse wordt de bezoeker direct in contact gebracht met de juiste persoon binnen uw bedrijf.

Missie

We hebben een duidelijke missie: de hoogst mogelijke kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers. Het matchen van de juiste hostessen aan de juiste opdrachtgever is hierin essentieel. We zullen daarom uw wensen grondig inventariseren tijdens een intake gesprek om vervolgens een offerte op maat te kunnen aanbieden.

Hostessen inhuren

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel met 06 40 23 55 65.

 


Helga Idema

Functie: Directeur/eigenaar
Adres: Nijbracht 128
Postcode: 7821CE
Plaats: Emmen
Telefoon: 06 40 23 55 65
Website: