GreenDrinks/EmmenseUitdaging

Elke maand (juli en augustus uitgezonderd) wordt een bijeenkomst, een “GreenDrinks”, georganiseerd bij een bedrijf of organisatie die zich als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer (MVO) wil profileren. De MVO-aanpak kenmerkt zich door structurele aandacht voor zowel het Milieu als de Mens. De bezoeker krijgt de gelegenheid om een kijkje te nemen “in de keuken van een ander”. Begonnen in de Gemeente Emmen wordt het "GreenDrinks"-fenomeen uitgerold naar de regio Zuidoost Drenthe, dus ook naar Coevorden en Borger Odoorn. 

Het netwerk "GreenDrinks Zuidoost Drenthe" wordt gevormd door meer dan 1000 vertegenwoordigers van Ondernemingen, Onderwijs en Overheid die MVO (zowel aandacht voor duurzaamheid, de zorg voor "Natuur en milieu" als ook in samenhang daarmee aandacht voor "De Mens") een warm hart toedragen.

Met MVO als verbindend thema hebben deelnemers aan eerdere “GreenDrinks” werk of vrienden gevonden, nieuwe ideeën ontwikkeld, deals gesloten of iets onverwachts en bruikbaars gevonden terwijl men helemaal niet op zoek was of juist op zoek naar iets totaal anders . . . .

Nadere en uitgebreide informatie over "GreenDrinks" vind u op www.greendrinkszod.nl


Geert Huitema

Adres: Staartmees 5
Postcode: 7827CE
Plaats: Emmen
Telefoon: 06 3020 5277