Sommer Schilderwerken B.V.

Sommer Schilderwerken b.v. te Emmen - Voor zorgeloos onderhoud! Eigenlijk hoeven we niet te vertellen hoe goed we zijn in schilderwerk. Per slot zijn we al 70 jaar actief en het schilderen zit ons in het bloed. 70 jaar actief in onderhoud aan (monumentale) panden, appartementen, gebouwen, kantoren en fabrieken. Daarmee creëerden we vele langdurige relaties in de particuliere en zakelijke sfeer. Bij woningbouwverenigingen, aannemers, de overheid, verenigingen van eigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere huizenbezitters.
Met trots kunnen we melden dat we in het bezit van het VGO-keur. Dit keurmerk is het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedbeheerders zekerheid biedt over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf en diens producten en diensten. Er zijn weinig bedrijven in Nederland die dit keurmerk mogen voeren.

Adres: Vasco da Gamastraat 30 Postcode: 7825 VJ Plaats: Emmen Telefoon: 0591-61 22 11 Email: info@sommerschilderwerken.nl Website: www.sommerschilderwerken.nl.


Anneke Blekkink

Functie: DGA
Adres: Vasco da Gamastraat 30
Postcode: 7825 VJ
Plaats: EMMEN
Telefoon: 0591-612211