Fotoalbum

Seizoensafsluiting 2019 - bij LTC Emmen

Donderdag 27 juni hebben we het CCE seizoen afgesloten bij LTC Emmen, met een tennisclinic en héérlijke BBQ.
Foto's zijn gemaakt door Guido Hansman en andere leden. Bedankt!

Bekijk de foto's...

( 43 foto's )
 
 
Cultureel Bezoek in het teken van Van Gogh

In het kader van een breed georiënteerd aanbod en afwisselende activiteiten, hebben we op 13 maart 2019 weer een cultureel uitstapje gemaakt! Met een groep CCE-leden hebben we het Kröller-Müller-museum bezocht om (onder andere) de werken van Vincent van Gogh te bekijken. Onderweg in de bus en tijdens de dag was er volop ruimte om te netwerken.

Bekijk de foto's...

( 58 foto's )
 
 
Gastspreker Maarten van der Weijden

Jaarlijks nodigt de CCE een gerenommeerde en actuele spreker uit voor een inspirerende presentatie. Op 13 februari 2019 was het voormalig topsporter, Olympisch kampioen en financieel manager Maarten van der Weijden.

In zijn presentatie stelde Maarten de vraag of succes maakbaar is (of juist niet?) en of je hier controle op kan uitoefenen. Hij zette de aanwezigen aan tot nadenken, over het leven en de sterke en minder sterke punten en hoe persoonlijke en professionele doelen behaald kunnen worden. De zaal was geroerd en vol bewondering door Maartens persoonlijke verhaal. En er werd óók gelachen, want Maarten bracht alles op een zeer nuchtere, toegankelijke en herkenbare manier.

Bekijk de foto's...

( 71 foto's )
 
 
Nieuwjaarslunch 2019

10 januari 2019 hebben we genoten van een heerlijke lunch bij De Drommedaar. De jaarlijks terugkerende gezamenlijke lunch met de Ondernemerskring Emmen. Hartelijk dank voor de gastvrijheid De Drommedaar en voor de foto's Guido Hansman.

Bekijk de foto's...

( 27 foto's )
 
 
Sport Performance: samen grenzen verleggen, bij FC Emmen

20 november 2018 werden wij zeer gastvrij ontvangen door FC Emmen! Na een welkomstwoord van directeur Wim Beekman, kregen we rondleiding door stadion De Oude Meerdijk. Vervolgens gaf Performancemanager Peter Eppinga van MCZ een presentatie over hoe de FC Emmen spelers getraind en gemonitord worden om tot optimale prestaties te komen. En tot slot beantwoorde hoofdtrainer Dick Lukkien al (!) onze vragen. Niet bij geweest?? Dan heb je iets gemist, want de antwoorden blijven onder ons ;-).

De foto's zijn gemaakt door nieuw CCE lid Guido Hansman. Guido gaat vanaf nu tijdens een aantal CCE activiteiten fotograferen.

Bekijk de foto's...

( 26 foto's )
 
 
Bedrijfsbezoek EMMTEC services

18 oktober 2018 brachten leden van de Commerciële Club Emmen een bedrijfsbezoek aan EMMTEC services, waar we zeer gastvrij werden ontvangen. We kregen in groepen, een rondleiding door de afdeling Utilities in combinatie met de Afvalwaterzuivering. De afdeling Utilities levert energie, water, perslucht, stikstofgas en gekoeld water aan bedrijven, ook zuiveren zij afvalwater. De tweede groep bezocht het laboratorium. Het laboratorium voert uitgebreide analyses, metingen en tests uit. Op het gebied van (bio)polymeren, maar ook om gezondheid, omgeving, water en asbest te controleren.

Bekijk de foto's...

( 28 foto's )
 
 
Jubileumgala / Seizoensafsluiting 2018

Donderdag 28 juni was het traditioneel weer tijd voor de gezamenlijke afsluiting van het clubseizoen. Deze keer werd de seizoensafsluiting extra uitbundig gevierd omdat de CCE, opgericht in 1988, haar 30-jarig bestaan vierde.

Leden en hun partners werden getrakteerd op een Jubileumgala bij Restaurant & Club Lïmbo in Emmen. Na een welkomstwoord door de huidige voorzitter Sonja van Breen, waarin o.a. voorgaande voorzitters en oprichters in het zonnetje werden gezet, werd er gedineerd. Tussen de gangen door was er een optreden van jong aanstormend talent Melissa Meewisse, die met het nummer “Wind van Zuud” in de finale van het Drèents Liedtiesfestival de meeste stemmen behaalde.

Na het diner verplaatste het gezelschap zich naar zich naar boven, naar de dansvloer, waar de band At your Service klaarstond en er verder gefeest werd. Dit sloot mooi aan bij het doel van de avond, zoals Van Breen in haar speech aanhaalde; gelukkig zijn! “Want hoe mooi is het, dat je plezier hebt, leuke dingen doet, gelukkig kunt zijn en dat je dan daarmee eigenlijk ook aan het werk bent, dat het bijdraagt aan je succes?”

De foto's zijn gemaakt door Richard Broekhuijzen Fotografie. Wat een feest was het en wat zag iedereen er prachtig uit! Heel veel dank aan alle aanwezigen en Lïmbo Club Emmen. Op naar de volgende 30 jaar!

Bekijk de foto's...

( 126 foto's )
 
 
Aspergeparty 2018

Woensdag 16 mei was het weer tijd voor de traditionele Aspergeparty; de viering van het witte goud! Namens de sponsors en organisatoren: Autobedrijf Misker, ING Bank, Ondernemerskring Emmen, Fletcher Hotel-Restaurant Emmen, Commerciële Club Emmen, Gemeente Emmen, yspeert advocaten, BDO en Paraat uitzendbureau hartelijk dank voor de gezellige avond! Foto's gemaakt door: Carola Paas Fotografie

Bekijk de foto's...

( 45 foto's )
 
 
Aspergeparty 2018 - Portretfoto's

Na de hartelijke ontvangst door Subliem Hospitality gingen gasten op de foto voor het sponsordoek, mogelijk gemaakt door Multicopy Emmen, bij Carola Paas Fotografie.

Bekijk de foto's...

( 65 foto's )
 
 
Ochtendwandeling Bargerveen 26-04-2018

We zijn de dag erg goed begonnen met een wandeling door het prachtige veengebied in Weiteveen. Hartelijk dank Veenloopcentrum Weiteveen voor de gastvrijheid en zeer interessante rondleiding!

Bekijk de foto's...

( 36 foto's )
 
 
Femke Halsema 13-02-2018

Dinsdag 13 februari ontving de CCE voormalig politica Femke Halsema. Femke Halsema gaf haar theatercollege 'Een vrij land'.

"Een land op drift, een onzekere natie. Als we de pessimisten mogen geloven wordt onze nationale identiteit bedreigd door moslims, Europa en linkse ‘gutmenschen’. Klopt dat? Nee, zegt Femke Halsema. In een meeslepend college onderzocht zij de vraag ‘wie zijn wij?’. Hebben wij reden om trots te zijn op ons land? Maar wat is onze identiteit dan? Is er zoiets als een Nederlandse cultuur? Van Spinoza tot Paul Verhoeven, van de homobeweging in de jaren zeventig tot het ‘koekje’ van Maxima, van de Bijlmer tot de buitenwijken in Enschede waar ze zelf opgroeide: aan de hand van foto’s, video- en muziekfragmenten ontstaat geleidelijk een caleidoscopisch beeld van het moderne Nederland en de uitdagingen waarvoor wij staan.

SPECIAAL BEDANKT Subliem Hospitality voor de hartelijke ontvangst en Carola Paas voor de mooie foto's!

Bekijk de foto's...

( 33 foto's )
 
 
Nieuwjaarslunch 11-01-2018

De traditionele nieuwjaarslunch van de CCE gezamenlijk met de OKE (Ondernemerskring Emmen) vond plaats in het Turfcafé in Schoonebeek. Ruim 100 ondernemers kwamen bijeen om te netwerken en het nieuwe jaar in te luiden. Herman Gijlers, voorzitter van de OKE, burgemeester Eric van Oosterhout, en Sonja van Breen, voorzitter van de CCE namen het woord. Ook was er een presentatie van Aniek de Vroome van de NAM over de invloed die de oliewinning heeft op Schoonebeek en omgeving.

Bekijk de foto's...

( 30 foto's )
 
 
Workshop Mindmappen 14-11-2017

Op 14 november kwamen we bij elkaar in de Fijnfabriek op Erica, voor een workshop Mindmappen. Mindmappen is een methode om je gedachten te ordenen op een creatieve manier. Je werkt met kleuren, beelden en geschreven woorden. Er werd tijdens de workshop een praktische manier aangereikt, om veel informatie te verwerken en ideeën direct zichtbaar te maken. Natuurlijk was er ook volop gelegenheid om te netwerken.

Bekijk de foto's...

( 65 foto's )
 
 
Bedrijfsbezoek CBK 19-10-17

19 oktober 2017 bracht de CCE een bedrijfsbezoek aan het Centrum Beeldende Kunst Emmen in Emmen, waar we zeer gastvrij ontvangen werden voor een kijkje voor én achter de schermen. Er zijn op dit moment 2 exposities, die we met veel plezier hebben bewonderd; 'Grensgebieden' en 'Focus op FotoFun'. Ook nieuwsgierig geworden? Het CBK is gratis toegankelijk en wisselt iedere 2 maanden van expositie. Ga gerust eens kijken het is absoluut de moeite waard!

Bekijk de foto's...

( 52 foto's )
 
 
Algemene Ledenvergadering 2017

Dinsdag 5 september jl. vond de jaarlijkse ledenvergadering van de CCE plaats.
Het jaarprogramma en de financiën werden o.a. doorgenomen. Daarnaast werd er afscheid genomen van 3 'kopstukken' van het bestuur:
Eric Calkhoven, René Gepken, en Jan Sijken hebben het stokje overgedragen aan leden uit het huidige bestuur. Zij werden uitvoerig bedankt voor hun jarenlange en tomeloze inzet voor de club!
De notulen van de vergadering verschijnen binnenkort op Extranet op de website.

Bekijk de foto's...

( 17 foto's )
 
 
Seizoensafsluiting 2016/2017

Donderdag 29 juni '17 hebben wij met heel veel plezier de seizoensafsluiting van de Commerciële Club Emmen beleefd.
De dag bestond uit een bezoek aan de bijzondere verzamelingen en collectie oldtimers van de heer Misker. We zijn met een gids bij het Langgraf hunebed D43 geweest en kregen de mogelijkheid de museumboerderij te bezichtigen bij Nabershof.
De dag werd dankzij de schitterende kapschuur droog en gezellig afgesloten met een heerlijk (buiten)diner, dat op fantastisch wijze verzorgd werd door WhatElze en Tafel 16.

Foto's gemaakt door: Carola Paas Fotografie

Bekijk de foto's...

( 40 foto's )
 
 
Aspergeparty 2017

17-05-'17 hebben we weer kunnen genieten van de traditionele Aspergeparty.
Iedereen bedankt voor uw komst, tenue en bijdrage aan de gezellige netwerkavond!

De foto's zijn gemaakt door Carola Paas.

Namens sponsors en organiserend comité,
Bikkel Groep, BDO, Yspeert VWL advocaten, Pricon, Gemeente Emmen, ING Bank, Hampshire Emmen, Ondernemerskring Emmen en de Commerciële Club Emmen.

Bekijk de foto's...

( 56 foto's )
 
 
Atlas van de Gemeenten 06-03-2017

Hoe kan het dat wij de minst aantrekkelijke gemeente zijn, maar tegelijkertijd de gelukkigste inwoners hebben?
Het onderzoek van Atlas van de Gemeenten richt zich op verschillende beleidsterreinen.
Emmen eindigt de laatste jaren steevast onderaan op deze inmiddels beruchte lijst.... Hoe kan dat en wat kunnen we daar aan doen? Onderzoeker van de Atlas van de Gemeenten, Roderik Ponds, kwam ons daar 6 maart in het Atlas theater uitleg over geven.
Roderik heeft een toelichting gegeven op wat de onderzoekers van Atlas onderzoeken en waarom.

Bekijk de foto's...

( 14 foto's )
 
 
Workshop Profile Dynamics

09 februari 2017 kregen leden van de CCE de mogelijkheid deel te nemen aan een boeiende workshop over Profile Dynamics. Een methode om door middel van een persoonlijke drijfverenanalyse duidelijk te maken waar ieders kracht ligt en welk type functie en omgeving het best bij iemand past. Er was veel ruimte voor interactie en reflectie, waar goed gebruik van werd gemaakt.
Enkele reacties uit de groep van vandaag:
"Toch weer meer verrassend dan ik dacht!"
"Zeer leerzaam. Erg interessant om te zien hoe de 'personen' gekleurd worden en het vervolgens toe te passen in je team/bedrijf".
Iedereen hartelijk dank voor de bijdrage!

Bekijk de foto's...

( 11 foto's )
 
 
Spreker Iris Brik over Financiële planning | 17 nov. 2016

Foto's gemaakt door: Carola Paas

Bekijk de foto's...

( 16 foto's )
 
 
Innovatieprijs 2016

Uitreiking Innovatieprijs 2016, de Voorloper, tijdens het Regionaal Ondernemers Event in het ATLAS Theater.

Foto's: Kitty van der Klugt

Bekijk de foto's...

( 17 foto's )
 
 
Aspergeparty 2016

We kijken terug op weer een zeer geslaagde en gezellige aspergeparty, bij het Hampshire Hotel Emmen.

Foto's door Kai Engelmann

Bekijk de foto's...

( 47 foto's )
 
 
Onthullingen genomineerde the Big Five, Innovatieprijs de Voorloper 2015/2016

Foto's door: Boudewijn Benting ⓒ

Bekijk de foto's...

( 27 foto's )
 
 
Bedrijfsbezoek NKL en Studystore

De bedrijfsbezoeken van de Commerciële Club Emmen worden altijd erg gewaardeerd en goed bezocht. Ditmaal waren we te gast bij een tweetal indrukwekkende bedrijven uit Emmen: NKL Contactlenzen en de Studieboekencentrale (StudyStore). De middag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Foto's door Kai Engelmann

Bekijk de foto's...

( 14 foto's )
 
 
Nieuwjaarslunch CCE & OKE, 14 januari 2016

Donderdag 14 januari 2016 was de traditionele Nieuwjaarslunch in samenwerking met de Ondernemerskring Emmen, bij Wereldrestaurant Puur te Emmen.

Foto's door Kai Engelmann

Bekijk de foto's...

( 32 foto's )
 
 
CCE Christmas Party

Woensdag 16 december 2015 was de zeer gezellige en sfeervolle CCE Christmas Party in de Grote Kerk te Emmen. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en fijne feestdagen gewenst!

Foto's door: Carola Paas Fotografie

Bekijk de foto's...

( 39 foto's )
 
 
Bijeenkomst Stacey Rookhuizen

17 november 2015 hadden we een zeer inspirerende leuke gastspreker bij de CCE: Stacey Rookhuizen. We waren te gast bij Hampshire Zuid-Drenthe.

Foto's door: Carola Paas Fotografie

Bekijk de foto's...

( 26 foto's )
 
 
Clublunch bij Itass BV

Donderdag 29 oktober was de CCE te gast bij Itass BV voor de maandelijkse netwerklunch.
Wilt u ook een keer een delegatie van clubleden en introducees in uw bedrijf ontvangen?
Daar maken we graag gebruik van! Meld u aan via info@commercieleclubemmen.nl of neem contact op met het secretariaat, via Leonie Pluyter T. 06-29517899. Zelf een keer te gast zijn bij één van de clublunches? Wees welkom en stuur even een berichtje.

Bekijk de foto's...

( 2 foto's )
 
 
De ontwikkelingen in Emmen Centrum

Een boeiende avond over de kansen voor het centrum van Emmen!

Bekijk de foto's...

( 27 foto's )
 
 
Aspergeparty 2015 - foto's bij binnnenkomst

Bij de ontvangst op de Aspergeparty 2015 werden de gasten op de foto gezet

Bekijk de foto's...

( 124 foto's )
 
 
Running Dinner

Een avondje culinair netwerken in het centrum van Emmen!

Bekijk de foto's...

( 23 foto's )
 
 
Excursie naar Meppel en Zwolle

De Commerciele Club Emmen bracht dit voorjaar een bezoek aan Bakkerij Pandrix in Meppel en museum De Fundatie in Zwolle. De dag werd afgesloten met een lekker etentje bij Van der Valk in Zwolle.

Bekijk de foto's...

( 25 foto's )