Commerciële club emmen

BDO Accountants & Adviseurs B.V.

Westeind 52
7811 ME
EMMEN
0591-664664
0591-664600

BDO: uw accountant, belastingadviseur, consultant maar bovenal business partner

Of u nu op zoek bent naar een professionele accountant, een pragmatische belastingadviseur of een gepassioneerde consultant, bij BDO zijn we ervan overtuigd dat de basis van ons succes en dat van onze klanten ligt in wederzijds vertrouwen. Wij geloven dat vak- en branchekennis, cijfers en regels hiervoor niet de enige uitgangspunten zijn. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Ruim 2150 professionals richten zich dagelijks op het verhaal achter de vragen van onze klanten en op het bieden van exceptionele service. Omdat mensen tellen.

Uw business partner

Wie succesvol wil ondernemen moet snel kunnen schakelen. BDO Direct is een nieuwe manier van werken die u daarbij helpt. Door u te ontzorgen en actief bij te staan krijgt u meer grip op uw bedrijfsvoering.

Ontzorgen

Uw financiële administratie kunnen wij (deels) van u overnemen. Omdat de processen binnen BDO Direct geoptimaliseerd en voor een belangrijk deel geautomatiseerd zijn, kan dat op dagelijkse basis en dicht bij de bron. Zodat u kunt rekenen op actueel inzicht aan de hand van frequente rapportages en analyses.

Adviseren

Omdat het verzamelen van cijfers niet langer een tijdrovend karwei is, mag u meer van ons verwachten. Bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen kunt u altijd rekenen op uw persoonlijk adviseur, die optreedt als sparring partner. Gesteund door een groot aantal marktspecialisten voorziet hij of zij u (ook proactief) van waardevol advies. Het gaat immers niet alleen om informatie, het gaat erom wat we er samen mee doen.

Contactpersoon

Alexander Bouman logo

Alexander Bouman

Sr Accountant | Adviseur
Trots op onze

CCE leden