Commerciële club emmen

Subliem Hospitality

Subliem Hospitality logo
Orvelterbrink 16
7812MR
Emmen
06 40 23 55 65

Subliem Hospitality

Subliem Hospitality is een hostess bureau, gespecialiseerd in hoogwaardige ondersteuning  bij beurzen, congressen en (VIP) evenementen.  Onze hostessen (m/v) worden streng geselecteerd,  vakkundig door ons zelf opgeleid en hebben ruime ervaring met diverse hospitality werkzaamheden.  Ze beschikken allen over een representatief uiterlijk,  een professionele-,  en servicegerichte instelling,  goede communicatieve vaardigheden en een HBO werk-, en denkniveau.

Lead generatie beurzen

Naast het gastvrije ontvangst op beurzen is een aantal van onze host en hostesses tevens inzetbaar als lead generator. Zij analyseren of een beursbezoeker oprecht geïnteresseerd is in uw product en bij interesse wordt de bezoeker direct in contact gebracht met de juiste persoon binnen uw bedrijf.

Trainingen

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij hospitality-, en/of telefoontrainingen. "Voel je welkom en zorg ook dat de ander zich welkom voelt". Dit is ons motto tijdens alle trainingen. Onze deelnemers ervaren verbinding en gastvrijheid, ze voelen zich welkom. Met deze ervaring zijn zij in staat de ander zich ook welkom te laten voelen. 

 

 

Missie

We hebben een duidelijke missie: de hoogst mogelijke kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers.  We zullen daarom uw wensen grondig inventariseren tijdens een intake gesprek om vervolgens een offerte op maat te kunnen aanbieden.

Meer informatie over onze diensten?

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel met 06 40 23 55 65.

 

Contactpersoon

Trots op onze

CCE leden