Commerciële club emmen

Verzekerings Collectief B.V.

Verzekerings Collectief B.V. logo
Weerdingerstraat 250
7811 CL
EMMEN
0591-658888

Alles op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten.

Verzekerings Collectief Kral Westen is gespecialiseerd in uw financiële zekerheid. Als onafhankelijk adviesbureau zijn wij voor onze particuliere en zakelijke klanten actief op het totale gebied van Verzekeringen, Hypotheken, bank- en overige geldzaken en ook Makelaardij. Wij geven wij u graag een deskundig en betrouwbaar advies.

Kennis van financiële zaken

Verzekerings Collectief Kral Westen behoort tot de grotere financieel dienstverleners in de regio. Die positie is vooral te danken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze kennis van financiële zaken én de service worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Persoonlijk contact

Daarbij is het persoonlijke contact met klanten altijd ons uitgangspunt. Uw wensen, mogelijkheden en plannen staan centraal bij elk advies. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij u bieden wat het beste bij u en uw financiële positie past, nu en in de toekomst. We nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze manier van financiële dienstverlening. Op deze website vindt u algemene informatie over onze producten, diensten en service. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact op met een van onze adviseurs. 

Contactpersoon

Harrie Kroeze logo

Harrie Kroeze

DGA / Financial Life Planner /Allround Assurantie Adviseur
Trots op onze

CCE leden