Commerciële club emmen

Johan van Tiel - No-Nonsense Coach & Trainer

Finalist Coachtalent van het jaar 2020!

Waarom doe ik wat ik doe?
Ik ervaar zelf elke dag dat als je doet wat bij je past, je veel gelukkiger bent en veel bewuster keuzes maakt wat je wel of niet doet. Groeien van tevredenheid naar bevlogenheid!

Dat is ook de reden dat ik mensen, organisaties en teams help productiever en effectiever te worden door je aangeboren talenten bewust in te zetten en dat levert nogal wat op!

Wat levert dat dan op?
Naast dat je productiever en effectiever wordt leidt het tot fors minder ziekteverzuim in organisaties, succesvol samenwerken als team, vergroten van je zelfvertrouwen, lef om keuzes te maken die bij je passen en het kan zelfs leiden tot meer winst!

Wat onderscheid mij van anderen?
Wat mij onderscheid is de manier van begeleiding. Ik luister zonder oordeel, stel heel veel vragen, van simpele tot bloedirritante vragen, confronteer waar nodig en waardeer wat er al is. Daardoor kan ik praktische programma’s opzetten die direct zorgen voor groei. Dat is geen training maar een proces van reflectie en doorbreken. Alle programma's hebben het typische Johan van Tiel DNA. Praktisch en Concreet zonder poespas. No Nonsense!

Durf jij dat aan?
Mensen en organisaties die werken aan bevlogenheid zijn bewezen succesvoller. Durf jij dat aan? Dan kom ik graag een kop koffie met je drinken. Durf je dat niet aan? Dan kun je beter een een gewone training gaan volgen.

Contactpersoon

Johan van Tiel logo

Johan van Tiel

No-Nonsense Coach & Trainer
Trots op onze

CCE leden