Commerciële club emmen

Johan van Tiel - No-Nonsense Coach & Trainer

Even voorstellen
Mijn naam is Johan van TielIk ben een praktische “No Nonsense” trainer en coach.

Ik ervaar zelf elke dag dat als je doet wat bij je past, je veel gelukkiger bent en veel bewuster keuzes maakt wat je wel of niet doet. Groeien van tevredenheid naar bevlogenheid. Dat is ook de reden dat ik mensen, organisaties en teams help productiever en effectiever te worden door je aangeboren talenten bewust in te zetten.

Wat levert dat op?
Naast dat je productiever en effectiever wordt leidt het tot fors minder ziekteverzuim in organisaties (tot 40%), positieve energie en het kan zelfs leiden tot meer omzet.
 

Wat onderscheid mij van anderen?
Wat mij onderscheid is de manier van begeleiding. Ik luister zonder oordeel, stel heel veel vragen, van simpele tot bloedirritante vragen, confronteer waar nodig en waardeer wat er al is. Daardoor kan ik praktische programma’s opzetten die direct zorgen voor groei. Dat is geen training maar een proces van reflectie en doorbreken. Dat is wat je hier krijgt. No Nonsense!
 

Tot slot
Mensen en organisaties die werken aan bevlogenheid zijn bewezen succesvoller. Durf jij dat aan? Dan kom ik graag een kop koffie met je drinken. Durf je dat niet aan? Dan kun je beter een training gaan volgen

 

 

 

Contactpersoon

Johan van Tiel logo

Johan van Tiel

No-Nonsense Coach & Trainer
Trots op onze

CCE leden