Commerciële club emmen

Coach&

Coach& logo
Willem Schoutenstraat 19
7825VV
Emmen
06-58906118

De naam Coach& is ontstaan omdat mijn gesprekspartner zijn of haar gesprek op een eigen wijze ervaart. Als coach ben ik vertrouwenspersoon, klankbord, spiegel, praatpaal, vragensteller en nog veel meer.

Als lifecoach help ik bij persoonlijke ontwikkelingsprocessen op allerlei gebied, afhankelijk van de vraag. Op basis van vertrouwelijkheid en gelijkwaardigheid zet ik me in om mijn coachee te helpen om de gevraagde doelen te bereiken. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, loopbaankeuze, omgaan met weerstand, communicatie beleving, zelfvertrouwen, ontwikkeling praktische vaardigheden, ontwikkelen van missie en visie en zingeving.

Als vertrouwenspersoon van een organisatie zorg ik voor de eerste opvang van melders van (sexuele) intimidatie, pesten, discriminatie en agressie/geweld. Daarnaast kan ik een organisatie gevraagd en ongevraagd adviseren over procedures en regelgeving omtrent deze onderwerpen. De derde taak is het informeren van medewerkers over het werk van de vertrouwenspersoon. Dit op basis van de arbo-wetgeving waarin de werknemer gehouden wordt aan de verplichting om de psychosociale arbeidsbelasting van werknemers te beperken.

Contactpersoon

Ellis Beekman-Drok logo

Ellis Beekman-Drok

eigenaar Coach&
Trots op onze

CCE leden