Commerciële club emmen

Autotaalglas Emmen

Autotaalglas Emmen logo
Phileas Foggstraat 137
7825 AW
EMMEN
0591-659210
0591-647594

Op 16 september 1993 opende John Schomaker aan de Handelsweg in Emmen de eerste Autotaalglas vestiging in Emmen en daarmee was de 25e vestiging in Nederland een feit.

 

Na een aantal jaren kregen wij de kans om onze vestiging voort te zetten aan de Hoenderkamp, een perfecte locatie en ondanks de beperkte afmetingen van het pand weet het team uit te groeien tot een 5 man sterk team.

Vanaf de eerste dag pakt het team van Autotaalglas Emmen alle “autoruit” klussen aan, van de kleinste personenauto’s tot vrachtwagen’s en stadsbussen.

 

Na bijna 10 jaar aan de Hoenderkamp groeit het team uit z’n jasje en gaat op zoek naar een groter pand wat beter voldoet aan de eisen die aan een moderne Autotaalglas-vestiging worden gesteld.

Uiteindelijk komen wij in augustus 2006 terecht aan de Phileas Foggstraat 137, een pand dat we volledig hebben ingericht naar onze eigen wensen.

Dit heeft geresulteerd in een pand met een werkplaats van 450 m2 met een ruime parkeerplaats, een grote rustige wachtruimte met gratis wifi en een mooie representatieve receptie.

 

In de huidige situatie helpen wij onze klanten graag op locatie of bij ons in de werkplaats, eventueel met gebruik van een van onze gratis leenauto’s.

Contactpersoon

John Schomaker logo

John Schomaker

eigenaar/franchisenemer
Trots op onze

CCE leden