Commerciële club emmen

Online workshop 'Presenteer jezelf in crisistijd'

26
nov

Online workshop 'Presenteer jezelf in crisistijd'

26 november 2020
15:30 - 17:00 uur
Het belang van de eerste indruk. Want het visitekaartje ben je toch zelf?

De eerste indruk in corona-tijd.
Als ondernemers hebben we het allemaal een stuk drukker gekregen met alle regels en de beperkingen die gelden en telkens veranderen in deze corona-tijd; en dan zijn er ook nog eens klanten! Nieuwe klanten te werven of bestaande relaties te behouden, het blijft passen en meten en aanpassen. 

Hoe kun je in corona-tijd tóch je klanten een warm welkom geven én je aan de regels houden?

Nelleke Mulder van de Nelleke Mulder Imago Groep neemt ons donderdag 26 november mee “in het belang van de eerste indruk in kleding, houding en gedrag” van jezelf, maar ook van medewerkers. Ze geeft tips en trucs om de eerste indruk en de gunfactor van jou en het bedrijf te verhogen. 
Zakelijk succes begint met een positief imago. Meer aandacht voor uiterlijke presentatie leidt onherroepelijke tot succes. Dit heeft te maken met kleur & kleding, maar ook met omgangsvormen, verbale en non-verbale communicatie, houding en gedrag. Nelleke laat graag zien hoe dit werkt, door middel van een interactieve presentatie. Met tips en trucs die met weinig inspanning direct toepasbaar zijn. Een 'must' voor iedere organisatie!

We gaan elkaar 'ontmoeten' in een Zoom-meeting. En ook dat zal één van de onderwerpen van gesprek zijn; hoe doe je dat? Wat trek je aan? Wat is de achtergrond die je in beeld hebt?

We starten donderdag 26 november om 15.30 uur met een (virtuele) 'inloop' en korte introductie van wat (en hoe) we gaan doen.
Om circa 15.45 begint de daadwerkelijke presentatie, die we middels een live-stream vanuit een studio uitzenden. Tijdens de presentatie zijn alle deelnemende leden ingelogd in Zoom en kunnen deelnemers dus ook reageren en vragen stellen. De Zoom link en enkele praktische tips ter voorbereiding ontvang je een paar dagen voor de sessie. Rond 16.45 gaan we richting de afronding en is er ruimte om nog wat na te praten, om 17.00 uur zal de sessie ten einde zijn.

Nelleke Mulder heeft jaren geleden de jonge ondernemers prijs en de zakenvrouw prijs van het Noorden gewonnen. Dus een dame met een schat van ervaring als het over ondernemen gaat.

Kortom een online bijeenkomst die je niet wil missen!

Bekijk wie zich al heeft aangemeld

Ellis Beekman-Drok

Ellis Beekman-Drok

Coach&
Sonja van Breen

Sonja van Breen

Infracom ICT1
Hendri Dierkes

Hendri Dierkes

Auto Drenthe Groep
Hans Eilering

Hans Eilering

AC Adviseurs
Aline Hofstee-Koerselman

Aline Hofstee-Koerselman

Organisatiebureau Plan Effect
Johan Magnus

Johan Magnus

Arcus IT
Leonie Pluyter

Leonie Pluyter

Beau Business Events
Rémonde Post

Rémonde Post

Het Kooklokaal
Martijn Rolink

Martijn Rolink

TMS Holland
Ina Schoonebeek

Ina Schoonebeek

Parc Centrum Sandur
Judith Siebring

Judith Siebring

Talaria Communicatie
Jasper ten ten Cate

Jasper ten ten Cate

Hotel ten Cate
Daniël Visser

Daniël Visser

MF uitzendbureau
Huub Zwart

Huub Zwart

InBusiness ICT

Aangemelde gasten voor deze bijeenkomst

Trots op onze

CCE leden