Commerciële club emmen

Smakelijke seizoensopening (i.c.m. ALV)

08
sep

Smakelijke seizoensopening (i.c.m. ALV)

08 september 2020
17:00 - 22:00 uur
Smakelijke seizoensopening (i.c.m. ALV)

Omdat we de seizoensafsluiting (25 juni) dit jaar hebben moeten missen, openen we het CCE seizoen nu extra feestelijk! 

Op dinsdag 8 september worden we om 17.00 uur ontvangen bij ons CCE-lid 'Het Kooklokaal', door Remonde Post. We beginnen met een welkomstcocktail en mooie amuse met mooie zomerse ingrediënten. Daarna gaan we samen koken in een geheel aangepaste corona-proof setting!
Binnen de nieuwe invulling kokkerellen we allemaal aan tafel. Een 'Chef’s Table 2.0' in creatieve vorm. Méér dan corona-proof; met deze verandering heeft het Kooklokaal in alle opzichten echt een upgrade weten neer te zetten.

Iedere tafel heeft 4 gasten. Eén chef van de tafel bereidt een gerecht. Met 4 personen kan er gerouleerd worden of gezamenlijk gekokkereld worden. Dat kan per tafel (naar wens) verschillen. Via simultaan koken (uitleg via live-beelden vanuit de keuken) worden de instructies gegeven. De chef van de tafel kookt dus gelijk à la minute de instructies mee. Timing, garing, marineren zullen een andere invulling krijgen.
Nieuwe technieken als smart sous-vide bereidingen staan centraal, in combinatie met de Big Green Eggs en bakplaten.

Video, beeld en geluid zullen ons meenemen in de wisseling van gangen en gerechten. Een nieuwe beleving van samen koken.

Tussendoor is er natuurlijk volop de gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. We zijn erg benieuwd hoe het met iedereen is en hoe men door de periode van de lock-down is gekomen. Tevens wordt de jaarlijkse ledenvergadering behandeld.

Gezelligheid, ontspanning en beleving in de Zuid-Amerikaanse keukens zijn deze dag het uitgangspunt.

Het CCE zomermenu

PERUAANSE KEUKEN
Causa, aardappel tonijnsalade

SURINAAMSE KEUKEN
Soato soep met gefrituurde mie, ei, aardappel

BRAZILIAANSE KEUKEN
Wrap met zwarte bonengerecht, zoete aardappel en gegrilde paprika
Salade met fruit

MEXICAANS
Chocolade dessert met Malibu-schuim en gemarineerde ananas

Omstreeks 21.00 uur is het diner ten einde en sluiten we af met koffie en/of een borrel voor de liefhebber. 

Mochten er wensen m.b.t. vegetarische invullingen of dieetvoorschriften en allergieën zijn, dit graag zo spoedig mogelijk doorgeven. Aanpassingen kunnen eenvoudig ingepast worden, echter deze vergen extra tijd en voorbereiding, dus voorafgaand doorgeven is wel zo fijn. 

Vlak voor het event ontvangt u nog een bevestiging met daarin een protocol speciaal voor corona-richtlijnen en registratie. Het waarborgen van de veiligheid staat natuurlijk voorop!
 

Bekijk wie zich al heeft aangemeld

Eric Blaauwe

Eric Blaauwe

Sligro Emmen
Sonja van Breen

Sonja van Breen

Infracom ICT1
Marchien Brons

Marchien Brons

Bibliotheek Emmen
Joran-Lars Busscher

Joran-Lars Busscher

Peat Digital B.V.
Wiebe de Vries

Wiebe de Vries

UNP accountants adviseurs
Hendri Dierkes

Hendri Dierkes

Auto Drenthe Groep
Pieter Franx

Pieter Franx

Mulder Schilders BV
Guido Hansman

Guido Hansman

Hansman Fotografeert
Gerald Janse

Gerald Janse

Adevents/Gitareon
Harm Meijer bw.

Harm Meijer bw.

Meijer Invest
Bram Misker

Bram Misker

Autobedrijf Misker
Gerhard Morsink

Gerhard Morsink

Jansen & De Wit
Leonie Pluyter

Leonie Pluyter

Beau Business Events
Michael Rigot

Michael Rigot

Van Liere Media
Guido Rink

Guido Rink

Gemeente Emmen
Martijn Rolink

Martijn Rolink

TMS Holland
Judith Siebring

Judith Siebring

Talaria Communicatie
Rene van Steensel van der Aa

Rene van Steensel van der Aa

Multicopy The Communication Company EZA
Nicole Stiekema

Nicole Stiekema

Bibliotheek Emmen
Jasper ten ten Cate

Jasper ten ten Cate

Hotel ten Cate
E. van Oosterhout

E. van Oosterhout

Gemeente Emmen
Tom van Zwol

Tom van Zwol

Bidfood
Werner Velthuis

Werner Velthuis

Novimotus / PoenPino

Aangemelde gasten voor deze bijeenkomst

Trots op onze

CCE leden