Commerciële club emmen

Aspergeparty 2020

27
mei

Aspergeparty 2020

27 mei 2020
17:00 - 23:00 uur
Woensdag 27 mei zou de jaarlijkse Aspergeparty plaatsvinden. We zouden ditmaal dineren in Nortica, en te gast zijn bij de ijsberen en pinguïns in Wildlands. 

Woensdag 27 mei zou de jaarlijkse Aspergeparty plaatsvinden. We zouden ditmaal dineren in Nortica, en te gast zijn bij de ijsberen en pinguïns in Wildlands. Om nu deze dag tóch samen te kunnen genieten van een aspergediner en om niet bij de pakken neer te gaan zitten, hebben we een alternatief bedacht.

Wij bieden u graag aan, de

@home

Via de uitnodiging in uw mail, bestelt u heel eenvoudig de CCE-aspergebox. Wij bieden u deze box geheel kosteloos aan (de inhoud bevat alle ingrediënten voor een diner voor 2 personen). Het enige wat u hoeft te doen is bestellen en de box op 27 mei a.s. in ontvangst nemen. We gebruiken voor de uitgifte de achterste parkeerplaats van Wildlands (meer exacte info volgt t.z.t. in de bevestiging). Uiteraard houden wij daarbij rekening met 1,5 meter afstand en geldende regels.

De aspergeboxen kunnen woensdag 27 mei tussen 15.00 en 17.00 uur opgehaald worden, zodat we 's avonds alsnog 'samen' aan een aspergediner zitten - weliswaar iedereen in zijn eigen huis. Via social media en door foto's op Instagram en Facebook te delen, kunnen we echter op afstand toch met elkaar meegenieten. 

In het filmpje hieronder laat Chef Erik Jager van Wildlands en het Atlas Restaurant u zien hoe je asperges op klassieke wijze 'a la flamande' bereidt. De Commerciële Club Emmen voorziet u op woensdag 27 mei van alle ingrediënten die u nodig heeft, om zelf thuis op dezelfde manier een heerlijk aspergediner te bereiden.

We blijven ook juist in deze periode graag verbonden en in contact met onze leden en we hopen je binnenkort weer te kunnen ontmoeten. Mochten wij ergens bij kunnen helpen, verbinden of adviseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
 

Hartelijke groet,

Sonja van Breen, Judith Siebring, Wiebe de Vries, Bram Misker, Monique van Roosmalen en Martijn Rolink
Bestuur, Commerciële Club Emmen

Aangemelde gasten voor deze bijeenkomst

Trots op onze

CCE leden