Clear Channel Nederland

Clear Channel verzorgt in heel Nederland diverse vormen van buitenreclame. Denk daarbij aan de reclame in de bushokjes (Abri-reclame), Billboards en Reclamemasten. Vanuit ons hoofdkantoor in Oegstgeest bedienen wij de landelijke markt (bijvoorbeeld V&D, Mc Donalds, Sloggi en Radio 538).

Voor een aantal CCE-leden hebben we al een aantal succesvolle Abri campagnes in Drenthe mogen verzorgen, waaronder voor Hotel ten Cate, Wereldrestaurant Puur, Schomaker Mannenmode en C'est la Vie.

Als enige aanbieder van Abrireclame in Drenthe kun je via Clear Channel op een uiterst effectieve manier je doelgroep bereiken. Doordat al onze media selectief inzetbaar zijn en wij geen minimale afname hanteren, kun je zelf bepalen in welke plaats of wijk je campagne zichtbaar moet zijn.

Wij hebben een campagne voor elk budget! Open je een nieuwe winkel, heb je een actie of aanbieding, een opruiming of een open dag, met de inzet van onze media ben je uiterst opvallend en effectief zichtbaar midden in jouw doelgroep!

Daarnaast beschikken wij over een zeer interessant pakket aan jongerenmedia in de vorm van Studi's en Schoolboards. Met de inzet van onze media bereik je in een week meer dan 80% van de jongeren in de doelgroep 12-25 jaar. Ook de binnenmedia zijn selectief inzetbaar, je bepaalt zelf in welke plaats, op welke school of welke opleiding je campagne zichtbaar is.

Wil je meer weten over onze specifieke mogelijkheden voor jouw bedrijf of instelling? Graag kom ik bij je langs voor een nadere kennismaking en een advies op maat!

Of kom gerust eens langs bij mijn werkplek bij Growing Workplace, Baander 4 in Emmen.


Johan Wachtmeester

Functie: account manager local Sales
Adres: Baander 4
Postcode: 7811 HJ
Plaats: Emmen
Telefoon: 0623394016
Fax: -