Gastspreker Femke Halsema

13 februari 2018

CCE ONTVANGT GASTSPREKER: FEMKE HALSEMA
AUTEUR, PROGRAMMAMAKER, OUD-POLITICUS EN BESTUURDER.

Foto: Stephan van Fleteren

Tijdens haar jaren als lid van de Tweede Kamer, fractievoorzitter en politiek leider van GroenLinks oefende Femke Halsema veel invloed uit op het publieke en politieke debat als voorvechter van mensenrechten en vrouwenrechten. Ze bezit een omvangrijk netwerk in de publieke en private sector, en wordt beschouwd als pragmatisch en doelgericht.

Sinds ze het Nederlandse politieke toneel verliet in januari 2011, bouwt ze een nieuwe, onafhankelijke carrière op. Ze schrijft, maakt programma’s voor televisie, geeft lezingen en advies in de private en publieke sector. Hoewel ze een generalist is, concentreren haar belangrijkste interesses zich op de duurzame ontwikkeling van tweede- en derdewereld economieën, de betekenis van moderne mediatechnologie en sociale media (in het bijzonder voor mensenrechten en democratie), feminisme en de verschijningsvorm van populaire cultuur in films en literatuur.

We nodigen ook andere ondernemers van harte uit om onze bijeenkomst op 13 februari met Femke Halsema te bezoeken! We willen graag kennismaken en laten zien wat een lidmaatschap van de CCE zoal te bieden heeft. (Deze bijeenkomst is dus ook voor niet-leden gratis toegankelijk, mits aangemeld).

Interesse? Stuur een mailtje naar: info@commercieleclubemmen.nl

Programma
15.00 - 15.30 uur  Registratie en ontvangst met koffie/thee
15.30 - 16.30 uur  Presentatie door Femke Halsema
16.30 - 17.30 uur  Netwerkborrel 

Locatie: Atlas Theater

Bekijk wie zich al heeft aangemeld Aanmelden, ik ben lid

Bedrijfsbezoek

07 maart 2018

De locatie voor dit bedrijfsbezoek is nader te bepalen. Heeft u interesse om uw bedrijf aan leden van de CCE te laten zien en meer te vertellen over uw product of dienst? Neem gerust even contact met ons op!
 

Ochtendwandeling

26 april 2018

Tijdstip: 08.00 - 10.00 uur
Locatie: nieuwe Schaapskooi Bargerveen (indien gereed)

Aspergeparty

16 mei 2018


De jaarlijkse aspergeparty. 

Tijdstip: 17.00 - 23.00 uur
Locatie: Hampshire Emmen

 

Seizoensafsluiting

28 juni 2018